Friday, April 15, 2011

zaman budak-budak

assalam..,,
#childhoods#

zaman itu indah buat aku.kalau aku diberi pinjam oleh doraemon alat pemutar waktu..,
aku nak balik semula.aku nak jadi budak yang kuat hatinya.riang seriangnya.main pondok-pondok.
nak jadi budak yang tahu beza baik dan buruk.budak yang pandai.budak yang nakal manja.rindunya.
zaman itu berlalu cepatnya.hati aku sayu nak kembali.aku duduk kat marang.best,tak sama ngan k.l.
aku ada angah,yang jendul dahinya tapi best berkawan.kita selalu pakai baju sama.kita rapat.
kita beza 1 tahun je.hey..aku rindu nak jadi budak hingusan yang comel.masa tak berhenti.
masa itu emas.siapa dapat ubah ciptaan ALLAH?nothings in this world.no doubt.
kalau korang pilih apa?childhoods bukan?its too valueable.
why i said so?
kalau kita jahat dulu mesti nak ubah jadi baik.
kalau kita malas dulu mesti nak ubah jadi rajin.
kalau kita takut dulu mesti nak ubah jadi berani.
kalau kita sedih dulu mesti nak ubah jadi riangria.
kalau kita bodoh dulu mesti nak ubah jadi bijakpandai.

kalau semua boleh ubah?bukan life lah nama nya kan?no trials.haha.



#ultrawoman pink#


#batwoman blue#


#riang kanak-kanak#


#cheeseeeee....#



wassalam..,

7 comments:

  1. LAMA NYE GAMBOR MASA ZAMAN AKU TADIKA LAGI............HIHIHIHIHI

    ReplyDelete
  2. hmm nice blog .i m also one of pink floyd fan .heee

    ReplyDelete
  3. ak pon rindu gakk zman knak2 ak ,main kjar2 hmmm

    ReplyDelete
  4. weh!! ak pon rndu r zaman kank2 dlu...
    sekali seumur hdup je oooo zman 2 waaaaa!! huhu

    ReplyDelete
  5. aizul kamarulzamanApril 15, 2011 at 10:00 PM

    tu la bila fkir2 blik zman tu mmg tk dpt nk dkembalikn lg daa.

    ReplyDelete
  6. tanx semua paham ape aku tulis..hehe..memang rindu sgt zaman budak2..zaman paling best kowt..tanx for dropping ur comment kat hmble blog nie..=)

    ReplyDelete
  7. azizul: haaaa ,tw pon ko kn ...huhuh
    zeeyra:ur welcome yeahhh!! nice blog huhuh

    ReplyDelete

engkau orang tak kisah ke melawat blog tidak berjenama ini?hahah





BANNER BERTUAH